Groepsgrootte

Wij accepteren enkel groepen van minimum 25 personen. Indien de groep kleiner is, worden toch 25 bedden aangerekend op de eindfactuur.

Hou ons op de hoogte van eventuele aanpassingen van de groepsgrootte tussen de boekingsbevestiging en het verblijf zelf. Na de boekingsbevestiging wordt een daling in groepsgrootte van 10% aanvaard. Zie onze annuleringsvoorwaarden voor meer informatie. Elke stijging van groepsaantallen moet worden aangevraagd en is afhankelijk van onze beschikbaarheid.


Alleenbewoning

Hieronder kunnen de minimumaantallen teruggevonden worden om van alleenbewoning te kunnen genieten.

Accommodatie Capaciteit Alleenbewoning
vanaf *
Kamers
The Menin Gate 52 pax 35 pax 11 (4 verd.)
The Poppies 1 75 pax 45 pax 17 (3 verd.)
The Poppies 2 59 pax 40 pax 13 (4 verd.)
The Salient 102 pax 70 pax 20 (4 verd.)
Old School Haringe 63 pax 45 pax 13 (1 verd.)
The Poppies Albert 196 pax 45 pax / floor 48 (3 verd.)

* Als u de volledige bezetting van de accommodatie of verdieping (Albert) aanvraagt wanneer u uw boeking bevestigt en de groep slaagt er vervolgens niet in om het minimumaantal voor alleengebruik te bereiken, brengen wij de groep toch dit aantal bedden in rekening.


Accommodatie

We behouden ons het recht voor om uw groep naar een van onze andere eigenschappen te verhuizen. U wordt op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen als dit het geval is. De alternatieve accommodatie bevindt zich in dezelfde stad als uw oorspronkelijk geboekte accommodatie en heeft dezelfde faciliteiten en prijzen.


Betaling voorschot

Het voorschot moet binnen 4 weken na ontvangst van de vooschotfactuur worden voldaan. In geval van niet-betaling binnen deze periode behouden wij ons het recht voor om uw optie te annuleren. Het voorschot wordt niet terugbetaald in geval van volledige annulering van de boeking. Door dit vooschot te betalen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.


Betaling eindfactuur

De eindfactuur moet uiterlijk de dag vóór aankomst betaald zijn. Mocht uw laatste betaling niet op tijd zijn ontvangen, behouden wij ons het recht voor om uw boeking als geannuleerd te beschouwen.

Als de definitieve betaling na aankomst is overeengekomen, moeten facturen uiterlijk op de vervaldag van de factuur worden betaald. Alle late betalingen zijn onderhevig aan extra kosten (minimaal 2%).

Meerdere facturen kunnen via een en dezelfde bankoverschrijving worden betaald, mits vermelding van transactie- en factuurnummer.


Betalingsmogelijkheden

  • Overschrijving: hieronder vindt u onze bankgegevens.
  • Cheque: enkel internationale cheques (in Euro) worden aanvaard. Cheques in pond kunnen worden geweigerd door onze bank. Gelieve rekening te houden met eventuele bankkosten.
  • Kredietkaart: wij aanvaarden geen betalingen met kredietkaart.
Ieper / Haringe Albert
IBAN BE32 0015 3165 9302 BE32 0015 4501 6202
BIC GEBABEBB GEBABEBB
Adres Hoge Wieltjesgracht 1
8900 Ieper
België
1 bis, Rue du 8 May 1945
80300 Albert
Frankrijk